Provádím klienty cestou změny podvědomých přesvědčení metodou PSYCH-K®

Jsem certifikovaných facilitátorem světově a vědecky uznávané metody PSYCH-K®.

Díky této metodě mohu pomoci nalézt brzdící a škodlivá podvědomá přesvědčení a programy vaší mysli, které lze následně "přeprogramovat" na žádoucí znění, se kterými se podvědomá mysl dříve nedokázala dostat do souladu. Nestačí tedy pouze číst podnětné knihy a opakovat si afirmace, psát si přání na nástěnky a usínat s myšlenkami na změnu. Je potřeba pracovat s podvědomou myslí a v ní provádět změny:

"PSYCH-K je příjemný způsob jak přeprogramovat software naší mysli a změnit předlohu našeho života. Jednoduše řečeno, je to duchovní proces s psychologicky pozitivním dopadem.

Autorem této metody je psychoterapeut Robert Williams a nejznámějším jejím propagátorem je přední buněčný biolog, otec epigenetiky a univerzitní pedagog Dr. Bruce H. Lipton, PhD., autor světových bestselerů Biologie víry, Spontánní evoluce a Líbánkový efekt, který říká:

„PSYCH-K představuje jeden z nejdůležitějších procesů umožňující rychlou a účinnou změnu našich životů, která je nyní na planetě k dispozici.“

PSYCH-K vám umožňuje rychle a bezbolestně měnit podvědomé přesvědčení, které omezuje plné vyjádření vašeho potenciálu v životě. Samotný proces změny přesvědčení trvá několik minut."