Úžasná metoda pro zlepšení kvality života změnou podvědomých programů - PSYCH-K®

Metody a postupy pro změnu škodlivých programů v podvědomí metodou PSYCH-K®. Více informací přímo na původní stránce https://psych-k.com/

Osobně jsem tuto metodu v prosinci 2020 "vyzkoušel " na sobě, jednak inspirován FLOW Summitem, a také po přečtení úžasné knihy od Anity Moorjani - Musela jsem zemřít. Byl zvědavý, jestli mám sám ještě nějakou šanci trochu "pohnout" se svým vztahem k vlastní osobě, s přijetím všech svých aspektů, jak s tím bojuje asi většina seberefletivních lidí. Po hodinu a půl dlouhém sezení u pražské facilitátorky Lenky Líškové jsem odcházel přeprogramován a "vyzbrojen" akčím plánem pro ukotvení podvědomých změn v praktickém životě. Uběhlo pár týdnů a nestačil jsem se divit.

Původ podvědomých programů a přesvědčení sahá zpravidla do nejranějšího dětství, kdy byl nasbíraný od nejvlivnějšího okolí, které vás od prenatálního vývoje do cca 6 let let obklopovalo a ovlivňovalo. Podle vědeckých studií (jak uvádí např. Dr. Bruce Lipton - otec epigenetiky) je v průměru 60 % těchto programů pro člověka neprospěšných nebo přímo škodlivých.

Celý proces změny je řízen výhradně moudrostí vašeho těla, podvědomí a nadvědomí s využitím svalového testu. PSYCH-K® využívá nejmodernější poznatky z oblasti epigenetiky, a psychoneuroimunologie. PSYCH-K® je velmi účinná a rychlá metoda, umožňující změnu negativních, limitujících podvědomých přesvědčení, aniž by bylo potřeba znát jejich původ.

Budete moci využít svůj plný potenciál bez škodlivých starých programů strachu, úzkosti, nedůvěry, nelásky a omezení. Jak zdůrazňuje autor této metody Dr. Robert Williams, PSYCH-K® je jednoduchý způsob, jak přepsat software vaší mysli.

Naše podvědomě uložená přesvědčení a programy jsou z 95% zodpovědné za to, jak vypadá náš život. Samotný proces změny trvá několik minut. Díky PSYCH-K dokážeme společně přepsat v podvědomí tyto omezující myšlenky a vytvořit potenciál pro manifestaci skutečných změn podle vašich vlastních představ.